DevDays 2009 s VS2010 Beta 2

Developer Days 2009 se blíží!

Jako již tradičně, i letos v listopadu proběhne vývojářská konference Developer Days. Očekávejte ovšem některé změny. Na základě podnětů z minulých ročníků jsou obsahem letošní konference čistě technická témata. Dále se můžete těšit na soutěž o nejlepší demo a též na MVP-ky (Microsoft Most Valued Professional), kteří vám v průběhu přestávek předvedou své oblíbené vychytávky a v sekci “Ask the Experts” pak rádi odpoví na vaše dotazy. Co naopak zůstává beze změny – bez ohledu na rozpočet zužovaný neradostnou ekonomickou situací – je cena vstupného. Ta zůstává na stejné úrovni jako vloni, tedy 0 Kč.

Letošní Developer Days pořádáme v Praze a Ostravě, registraci a další informace najdete na www.devdays.cz. Pražské Developer Days jsou již naplněné, ale v Ostravě je stále dostatek volných míst. Pokud to máte do Ostravy daleko, můžete během následujících měsíců navštívit některý z plánovaných seminářů, kde se o tom nejlepším z letošních Developer Days dozvíte. Detailní informace o konání seminářů najdete v listopadu na webu WUGu. Komu vyhovuje zůstat u svého počítače, může se podívat na obsah konference online, po 28. 11. na www.devdays.cz.

Jak mnozí zjistili, tak právě dnes byla uvolněna Beta 2 verze nového Visual Studia 2010 pro MSDN předplatitele a pozítří si ji budou moci stáhnout a vyzkoušet i vývojáři, kteří předplatné ještě stále nemají. A právě VS2010 bude hlavní náplní Developer Days, máte se určitě na co těšit.

Určitě jedna důležitá informace, Beta 2 má tzv. go-live licenci.

Add a Comment