II. neformální setkání .net builder.cz

Ve čtvrtek se konalo již druhé neformální setkání přispěvatelů konference .net na serveru builder.cz, které se mi podařilo uspořádat. Oproti prvotnímu setkání jsme se tentokrát setkali v celkovém počtu 9 vývojářů a to na známém místě v prostředí restaurace Studna.

Probírala se nejrůznější témata, která mohou vývojáře při jeho profesní činnosti potkat. Co si dobře pamatuji, tak jedno z provotních témat byl vesmírný výtah, jeho konstrukce, možnosti a realizovatelnost.

Poté, co jsme se sešli ve větším počtu - ne každý byl dochvilný - proběhlo krátké představení každého účastníka setkání. Tím jsme se dostali k porovnání toho, jaký je rozdíl mezi kodérem a vývojářem.

Dále už následovalo jedno téma za druhým, většinou pak na některé z .net témat, asi nejvíce aktivní byl pak Jakub Müller.

Konec celého setkání se rychle přiblížil avšak ještě dříve než skončil, stačil dorazit i Jirka Zídek.

Jak a kdy příště

Příští setkání bych rád uskutečnil ještě v malinko větším počtu účastníků a také nejspíše v jiné restauraci, tak aby bylo možné si posedat dle zájmu každého účastníka a pohovořit si s každým. Alespoň dle ohlasů některých účastníků, by se další mohlo konat již brzy a to někdy na přelomu ledna a února příštího roku.

Na samotný závěr mi dovolte se ještě jednou omluvit, neboť jsem byl malinko zdravotně indisponován a tolik jsem se nezapojil do všech debat. Zrada byla v nové klimatizaci a hlavně pak mém hlase.

Add a Comment