I’m a PC and MVP

tak tímto sloganem a pokřikem byla zakončena oficiální část MVP Summitu 2009, které jsem se mohl jako MVP zúčastnit.

S první částí tohoto výroku ještě nejsem tak úplně sladěn :-), o to víc mě potěšilo, když se mi na apríla v mé emailové schránce opět objevila zpráva od Microsoftu, že jsem byl podruhé v řadě oceněn titulem Microsoft MVP pro Client Application Development a tak se naplnila i pro letošek druhá část výroku, což mě velice těší.

Byť je to ocenění za podporu komunity v uplynulém roce, a tak patří poděkování i Vám, že v této fajn komunitě mohu být a podporovat ji. Dívám se především na nadcházející rok.

Rok 2009

I nadále chci pokračovat v odpovědích na .net fóru o programování na builder.cz, stejně tak pak budou i nadále pokračovat neformální setkání účastníků (nejen) tohoto fóra. Určitě neskončila série online mikroseminářů, které jsou zpřístupněny i pro ostatní.

V nejbližší době se se mnou můžete osobně setkat na přednášce Představení .NET RIA Services a uvidím podle ohlasu, zda v obdobných akcích i nadále pokračovat. (Tak snad se bude líbit.) Taktéž chystám krátký seriál o WinForm aplikacích, které se sice pomaličku vytrácejí a zastiňuje je WPF, ale jsou stále v hojné míře používány. Nesmím ale zapomínat ani na WPF a jeho mladšího otce Silverlight – že vám to nedává smysl? – pak to někdy zkusím vysvětlit.

Co mě osobně toto ocenění přineslo je několik nových kontaktů a poznatků, něco málo nových informací, o některé z nich se pak s vámi rád podělím. A také motivaci do dalšího osobního rozvoje.

1 Comment

Add a Comment