IV. neformální setkání .net builder.cz - recap

Ve středu se uskutečnilo již IV. setkání příznivců a přispěvatelů .net fóra na serveru builder.cz. Ten kdo dorazil snad nebyl zklamán a strávil několik málo hodin v přitomnosti kolegů vývojářů.

Hned v úvodu musím poděkovat všem, kteří se zúčastnili za jejich dochvilnost a dobrou náladu. Pro ty, kteří nedorazili a nebo neměli tu možnost se dostavit, přináším krátké shrnutí tak jak jsem byl schopen si probíraná témata zapamatovat.

Rekapitulace

Snad hned na úvod neprozradím nic tajného, když jsme se dozvěděli, že release SQL Server 2008 bude o 14 dní pozdržen, jaké pak bylo mé překvapení, když včera byl proveden release :-). Na podzim se také chystají DevDays a jistě s tím i spousta novinek - co nového se dozvíme, to se dá jen odhadovat. Pokud bych měl ještě chvilku zůstat v .netím světě, tak se probralo něco málo z pracovních záležitostí okolo portálového řešení nebo jak řešit incidenty s MS.

A další témata, která určitě nemohla chybět: dopravní situace, kriminalita - příběhy a historky nejen z čech na toto téma, a také samozřejmě nemohl chybět iPhone a jeho konkurence. Kolegové se též rozpovídali o systému TETRA a TETRAPOL a došlo i na zasíťování obytného domu. Jak si můžete přečíst, témata různorodá a každý si našel své oblíbené. Na ta, na která jsem zapoměl, příště se zkusím polepšit.

Samozřejmě také padl dotaz, jak více podpořit české vývojáře a dát jim k dispozici (nejen) webové aplikace. A já snad vyzkouším Mesh.

Zhodnocení

Doufám, že všichni odcházeli spokojení a s novými informacemi a příště se opět sejdeme. Poděkovat musím i ochotnému a příjemnému personálu restaurace Bílá Vrána.

Co mě osobně mrzelo, že Jakub Blažek, Michal Augustýn, Kirkie a také Tomáš Šmíd se ani nenamáhali dát jakkoli vědět, že jim nemáme držet místo u stolu.

S ostatními se budu těšit na shledanou, a doufám, že to bude ještě tento rok.

A ještě několik fotografií, které pořídil Štěpán Bechyňský.

1 Comment

  • Michal Augustýn (Augi) said

    Teď jsem s hrůzou zjistil, že setkání se neuskuteční 13. srpna, ale už proběhlo 6.srpna - špatně jsem si to poznamenal do diáře :( Moc mě to mrzí a omlouvám se, že jste mi zbytečně drželi místo...

Add a Comment