Máte rádi .NET?

Předpokládám, že když už navštěvujete tyto stránky, které se z velké většiny svého obsahu tímto tématem zabývají, vaše odpověď bude kladná. U některých z vás vidím dokonce neskrývané nadšení přecházející v jásot. Nebo jste tady poprvé a přilákal vás sem právě titulek tohoto článku a rádi byste se dozvěděli více o tom, proč jsem zvolil zrovna tak netradiční otázku? Neváhejte a čtěte dál, pro někoho z vás (a doufám, že ne jen pro jednoho) to může znamenat změnu.

Nebránili byste se změně?

Nevím, jak vám, ale mně se občas stane, že dostanu zajímavý osobní email, který mi nabízí změnu. Zcela nepokrytě přiznávám, že mě to pokaždé moc a moc potěší a polichotí mi to. Ne vždy je ale k takové změně příhodná chvíle. Ale možná, že právě u vás teď ten příhodný okamžik nastal a vy byste se změně nebránili. Třeba zrovna teď máte chuť začít se bavit dot netem.

Stále ještě jste napnutí, možná i lehce zmatení, a nevíte, o jaké změně tady mluvím? Nebudu vás tedy déle napínat.

Píšeme using System.Web

V SinTe, kde jsem už téměř pět let, píšeme hlavně intranetové a internetové aplikace v prostředí .NET. Je to i z důvodu, že tato platforma mě ve svém začátku zaujala natolik, že jsme na ní téměř okamžitě přešli. Za těch pět let u firmy se mladý kolektiv rozrůstal a stále se ještě rozrůstáme. O chvíle, kdy se všichni společně zasmějeme, teď už v nových příjemných prostorách na Křižíkově, hned u stanice metra, není nouze. Ale pracovat v SinTe není jenom o tom se smát, ale také se dot netem bavit a využívat jej. A právě to, jak dokážeme tuto technologii využívat, oceňují hlavně naši klienti, kteří jak se zdá, začínají mít tuto technologii také rádi. Vždyť aby ne, poskytuje bezpečnost, umožňuje rychlí vývoj a nekomplikované nasazení, a to se ve finančním sektoru velice cení.

A kde má být ta změna? Ne, u mě jí nehledejte, já už jsem tak učinil a nastoupil do SinTe před časem, ale pro vás se teď naskýtá skvělá příležitost, protože SinTe obsazuje pozice Programátor .NET. Máte tak příležitost se dot netem začít bavit, stejně jako se jím bavím já. Někteří z vás si teď možná řeknou: "A to je všechno, co mi řekneš? Ne, díky, nemám zájem". Pro ty z vás, kteří se aspoň na chviličku zasnili, nebo chtějí poznat, jaké to je, pracovat ve firmě, která je dynamická a nesoustředí se jenom na trh v České republice, těm doporučuji číst dál, protože jen tak se dovíte, co udělat jako první krok k té možné změně.

Ti, kteří mě trošku znají, vědí, že se snažím na otázky hlavně odpovídat. Snažil jsem se vám poskytnout i tentokrát několik informací takříkajíc z první ruky. Nejsem personální agentura, abych vám dával abstraktní informace a snažil se vás dostat do firmy, která zrovna někoho potřebuje. Vím, že se rozšiřujeme a máme projekty, které potřebují úspěšné řešitele. A chci získat nejen do svého týmu lidi, kteří umějí přemýšlet a ne jen slepě datlovat do klávesnice. Očekává se od vás aktivita při řešení úkolů, znalost .NETu a dalších i (ne)Microsoftích technologiích - více také na našich stránkách.

Co udělat, abych se do SinTe podíval

Nejsnažší cestou k nám je, že napíšete email na adresu [email protected], přiložíte váš strukturovaný životopis a připíšete pár poznámek o sobě. Pak už jenom kliknout na tlačítko odeslat. Když ještě připíšete, že jste se o pozici dozvěděli z mých stránek, nebudu se zlobit, a může to pro vás znamenat plus. Potom už můžete očekávat, že se vám ozve pan Dvořák a pozve Vás do SinTe.

Add a Comment