Nejen virtuální změna

Stěhování, pro někoho pouze slovo, pro někoho pojem, jenž znamená velkou změnu. Já jsem se rozhodl pro velkou změnu. Přestože jsem přirost k doméně, na které jsem začal znovu blogovat před necelými dvěma roky, moje rozhodnutí bylo jasné, udělat rázný krok.

Těch kroků a změn v mém životě, a nejen se stěhováním, vlastně bylo víc, o některých již víte, některé zatím zůstaly utajeny. A já se je teď postupně budu snažit odtajnit.

K prvnímu stěhování došlo již na přelomu ledna a února, kdy jsem přestěhoval obě domény, jak jirava.net tak i blog [log-2.net] pod jednoho poskytovatele a to dotnethosting.cz. Tento webhosting splňoval snad všechny mé požadavky a zároveň měl rychlou technickou podporu při konfiguraci webu.

Netrvalo dlouho a byla tu druhá velká změna. Pro některé, ale i pro mě, celkem překvapivá, hlavně poté co jsem publikoval článek, že máme rádi .net. Opustil jsem řady SinTe a přestěhoval se za prací jen o pár stanic tramvají blíže k centru. A můžu říct, že se mi tu líbí a jsem spokojen. Díky Niki za tvůj příspěvek.

Poslední stěhování a doufám, že slovo poslední je v tomto případě dostatečně výstižné, jste již zpozorovali sami. Nacházíte se na nové adrese mého občasného publikování z prostředí .net technologií, ale také ostatních zajímavostí z trávení mého volného času. Zároveň s tímto přesunem jsem přešel na, nejen, blogovací systém Community server 2.1. I díky tomu se tak můžete podívat na moje fotografie, které se mi povedlo nafotit, ale také je zde místo pro soubory, většinou publikované zároveň s code snippet.

Teď už nezbývá nic jiného než se vrhnout do každodenní činnosti, tedy analýzy, návrhu architektury a vývoje software.

Add a Comment