Testování aplikací - panelová diskuze – záznamy

A mám tady pro vás jednu, skoro rok, žhavou novinku. Konečně jsem se dostal k tomu, převést jednolitý zvukový záznam přednášek a diskuze do samostatných tracků a tak vám je mohu nabídnout.

Přednášky a diskuze se točili kolem testování a myslím, že mohli najít ten správný směr mnoha lidem, kteří ve svých začátcích s testováním tápali. Pokud jste se tak této diskuze nemohli zúčastnit, tady jsou popořadě jednotlivé přednášky:

Pokud by někomu vadilo lehké bzučení, omlouvám se, ale lépe se mi běžící klimatizaci odfiltrovat nepodařilo. Pokud víte jak a v čem na to, klidně se podělte o radu.

Příjemný a ničím nerušený poslech, přeji.

7 Comments

  • rené said

    Dobrý počin, škoda toho rušení. Po prvním kousku mě brněla solidně hlava. Borek Bernard není slyšet skoro vůbec (zvlášť otázky). Roman Pichlík ze začátku jen bručí. Pokud jsou někde i neupravené záznamy, tak by se možná dalo něco malinko s tím udělat.

  • Augi said

    Moc pěkné! Hlavně to od Romana Pichlíka, že u externích služeb bývá vhodnější emulace/virtualizace než mockování...

    Btw. vuvuzelu v pozadí skoro neslyším ;-)

  • Petr Antoš said

    Pekna debata. Co to tam ten Honza na konci vypnul, ze vyvuzela zmizela?? :-)

  • Jarda Jirava said

    Vyvuzela zmizela nejspíše v okamžiku, kdy došlo k vypnutí klimatizace. Následná debata, kdy všichni řečníci seděli na sedačce asi 3-6m od mikrofonu je poměrně čistá. Soubor s debatou bude zveřejněn dneska večer.

Add a Comment