"Hello World" říká Davídek

Ahoj,dovolte, abych se vám představil. Jmenuju se David a tohle jméno pro mě vybrali rodiče Katka a Jarda, kterým jsem svým příchodem na svět udělal velkou radost. Prostředí tohoto světa jsem prvně spatřil v neděli 2.7.2006 ve 13.37 v porodnici "U Apolináře", kde se o mě při narození staral pečlivý personál (děkuji). A samozřejmě nesměl chybět ani taťka, který držel mamku za ruku a dodával ji sílu.

Když mě vážili, ukazovala váha na hodnotu 3890g a narostl jsem do výšky 51cm. Abych se jim náhodou neztratil, tak jsem dostal číslo 61 a byl zabalen do zavinovačky. Pak už mě dostal do náručí taťka, aby si mě také trošku užil. Bylo krásné pozorovat rodiče jak jsou šťastní a usmívají se na mě. Symbolicky jsem si s nimi připil na zdraví (měl jsem dostat mlíko, zatímco si pochutnávali na bublinkách) a oslavili jsme tak mých prvních několik minut života. Tak v duchu jsem si říkal, jestli by nešlo zajít pod ten rozkvetlý strom, když venku ten žlutý puňta tak krásně svítí a hřeje, vždyť by mi tam bylo stejně dobře jako u maminky v bříšku. Na chvíli jsem se zaradoval, že se mé přání vyplní, když si pro mě přišla sestřička, ale odnesla mě jenom k ukřičeným miminům.

Když si pro mě pak přišla podruhé tak mě hezky oblékla a vzala mě zpátky za rodiči. Ty už se na mě těšili a za chviličku jsem viděl i babičky a dědy a také přišel strejda s tetou a bratránkem. Asi jsem musel vypadat dobře, protože každý mě chtěl vidět a pochovat si mě a taky se vše dokumentovalo.

Tak nějak mě to zmohlo, takže jsem usnul taťkovi v náručí a vydržel tak skoro do konce návštěv. Mamka si mě pak za pečlivého dozoru taťky přebalila - nechápu proč mi musí dávat plínky a rovnou mě neposadí na nočník, vždyť bych to zvládnul. Rozloučil jsem se s tátou, jak jináč než správným chlapským podáním ruky a unavený jsem spokojeně usnul. Věděl jsem totiž, že všechny zase uvidím zítra, a oni si taky musí odpočinout a pořádně ten můj příchod na svět oslavit. A vám doporučuji to samé, dejte si na moje zdraví něco moooc dobrého. :-)

Jooo, ještě abych nezapoměl, jestli mi chcete něco vzkázat tak určitě můžete a to na: david zavináč jirava tečka net.

Slovo taťky já jenom za rodiče dodám: Všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky a štěstí. Ať se ti daří a plní se ti tvé představy a sny, ať to co budeš dělat, děláš s láskou, dobře a rád. Budeme se snažit, abys dostával naší maximální podporu, měl přístup k informacím a mohl jsi dělat uvážená a svobodná rozhodnutí.

A jestli se těšíte na nějaké obrázky z toho slavnostního dne, tak potom prohlížejte.

Add a Comment