III. neformální setkání .net builder.cz

Včera v podvečer se uskutečnilo již třetí setkání přispěvatelů konference o .net technologii provozované na serveru builder.cz. Tentokrát jsme se všichni sešli v příjemném prostředí restaurace Bílá vrána, kterou doporučil jeden z účastníků Martin Vobr, díky.

Pokud bych se měl poohlédnout po průběhu setkání, tak se všichni bavili, dozvídali se nové věci a sdělovali si historky ze své každodenní práce, a nejen o práci se povídalo. Myslím, že ten, kdo přišel, udělal dobře a strávil příjemný večer se známými nicky a neokoukanými tvářemi. Počet vývojářů, kteří se přišli takto bavit se opět zvýšil a tentokrát nás bylo již deset, ano 10.

A jen tak na okraj, nebo spíše pod čáru. Ani Alt+Enter v Blendu bohužel Properties dialog nevyvolá, ach jo, a já se v tu chvíli tak zaradoval. Přinesl jsem si však i jiné rady, a také několik málo připomínek k setkání. Takže příště o něm budu informovat i tady na stránkách krátkým příspěvkem, aby se k vám dostala tato informace pomocí RSS čtečky. Jen přípomínka pro mě, nezapomenout pozvat i Jirku B.

Závěrem

Jak už jste se nejspíše dovtípili, setkání budou pokračovat, takže se s vámi budu těšit opět za nějaké čtyři měsíce.

Díky všem, kteří se zúčastnili, a příště třeba i s dalšími.

Add a Comment