Pěkná hra?!

Je jen pár minut po zápasu Francie-Brazílie a musím říct, že jsem čekal malinko víc. Jména účastníků slibovala pěknou podívanou plnou fotbalových fines a kombinací. Nakonec se pár takových kousků objevilo, možná trošku nečekaně spíše od francouzských hráčů.

Byl to Zinedine Zidane, který předvedl několik kousků, které museli polichotit oku i nehráčům - jako jsem já - a je jen dobře, že se nakonec Francii povedlo postoupit. Ale nebyl to jen on, kdo po hřišti běhal a myslím, že po vystřídání dvou hráčů střední řady tempo hry malinko opadlo. Třeba to bylo způsobené i tím, že brazilci začali trošku tlačit? V každém případě gratuluji.

Jen mě malinko mrzí předchozí zápas Portugalsko-Anglie. Fandil jsem Anglii, protože se mi její fotbalový projev líbí (asi hlavně proto, že tolik nepadají) a předvádí, alespoň podle mého mínění, líbivý a rychlý fotbal. Jejich vyřazení mě proto mrzí, ale přesto díky.

A teď můj osobní tip na účastníky finále Francie vs. Německo. Ano, jsou v tom promítnuty mé sympatie a nehledím tolik na sílu soupeřů. Možná také proto, že jsem už dávno zjistil, že k poražení je téměř každý.

Add a Comment