Postřehy uplynulých dní

Během uplynulých dnů se stalo několik události, o kterých jsem nestačil informovat. Jelikož stojí za to se o nich zmínit, dělám to nyní.

ISlavoF.Save - to je název weblogu Slavo Furmana. Jistě se máme na co těšit, protože jeho znalosti jsou ohromné a každý se o tom může přesvědčit v jeho odpovědích na otázky v odborných konferencích. Více o sobě nám prozradil sám.

Michal Bláha byl na dovolené. A přestože sliboval nečinnost na svém blogu, nevydržel to a napsal příspěvek o VSS přes HTTP. Už ale nenapsal, kde a jak se zotavoval :-) Každopádně to vypadá, že nabral spoustu sil do práce a dalšího blogování, alespoň podle aktivity na jeho blogu je to znát.

Trochu mě překvapilo, co všechno již Microsoft nebude nabízet k downloadu na stránkách MSDN Subscribers. Abysme nezapoměli na klienty, a stáhli si potřebný SW, nás upozornil Martin Vobr. Dotýká se to i mě osobně, neboť moje banka používá verzi internetového bankovnictví, založeného na MS JVM. A při přechodu na win2003 server (pro svoje zkoušení a testování na domácím počítači) jsem měl chvíli problém. Nakonec jsem instalaci JVM sehnal.

Včera mě pak potěšil článek Pixyho - Jak funguje "float" a "clear". Je to hlavně z toho důvodu, že se chystám vytvořit v průběhu vánoc vlastní stránky, a tyhle znalosti se mohou hodit.

A tím se dostávám k poslednímu dnešnímu bodu. Konečně se mi povedlo zařídit si hosting na svoji doménu. Takže od nového roku Vás přivítám v novém. (Přeci jen slib daný veřejně je zavazující a tak mě k tomu dožene) ;-)

Add a Comment