re: (B)loguji

Fajn, jsem tady a Vy také. Doufám, že se budete vracet, abych měl motivaci sem přispívat.

Někteří už mě nejspíše znají, a pro ty, co mě ještě nestačili zaregistrovat., (přeci jen jsem z nějakého toho aktivnějšího účinkování v konferencích vypadl) malé představení.

Pár slov o ... kdo jsem

Na vizitkách mám psáno analytik/programátor. I když víc programuji než analyzuji. Obojí je však jak náplní mojí práce, tak také koníčkem, kterého sedlám už nějakou tu chvíli.

Zaobírám se především intranetovými aplikacemi postavenými na platformě MS.NET. Jako programovací jazyk jsem si vybral C# a vůbec nelituji. Pokud na mě budete chtít promluvit jazykem T-SQL nejspíš vám také porozumím. Ano, jako úložiště pro data používám SQL Server. Zkusil jsem už i jiné jazyky, ale vždy se rád vracím.

Když už jsem nakousl programování intranetu. Zobrazování informací nechávám raději na jiných. Více mě zajímá, jak taková data získat a přetvořit je do podoby, kterou by rád uživatel, ale kterou sám nevidí. Ano, z těch tří vrstev je mojí nejoblíbenější ta prostřední - Business vrstva. Holt, mezi chleby se nalézá vždy to nejchutnější. :-)

Jak už podtitulek tohoto logu naznačuje, nechci tu mít pouze technické věci. Část svého volného času se snažím využít aktivně. Takže mě můžete většinou zahlédnout na volejbalových kurtech. Občas také při florbale, squashi, na kole nebo na lyžích.

Moje současnost

Tak už dost bylo představování. Ostatně, to co právě teď dělám, čím se zabývám a co mě zajímá. O tom tady budu psát. A lepší obrázek si tak o mě budete moci udělat sami.

Nezbývá mi nic jiného než se pro tentokrát rozloučit a popřát.Pěkný den (večer).

Add a Comment