Archiv konference Builder .Net

Nedávno jsem v jednom příspěvku v konferenci o .NET na serveru builder.cz přislíbil, že dám dohromady co možná nejvíce příspěvků uveřejněných v tomto fóru.

Týden se s dalším týdnem sešel a mám hotovo. Přiznávám, dalo mi to trochu víc práce než jsem očekával, převést vše do jednoho formátu. (Tímto nedoporučuji střídat emailové klienty.) Ale povedlo se.

Soubory archivu

Přípěvky nejsou nikterak tříděné, a myslím, že jsem za celou dobu nepoužil mnohokrát tlačítka DELETE (odchylka cca 1000 příspěvků). Zároveň se zveřejněním jsem uvažoval, že napíši pár slov a jmen o kvalitních přispěvatelích a na které odpovědi se tak více zaměřit, ale neudělám to. Z jednoho prostého důvodu, určitě bych nevypsal všechny, a na někoho bych zapoměl, kdo si zaslouží, nejen můj, obdiv. Což bych nerad. Nebudu se ovšem vůbec zlobit, spíše naopak, pokud tak učiní někdo z Vás, komu tento off-line přehled pomůže, a komu pomohly odpovědi dotyčného.

Co říci závěrem. Ne, nebude to žádné moudro, pouze vlastní zkušenost. Je dobré vědět, že se mám koho zeptat, na koho se obrátit. Když však na něco přijdu sám, těší mě to dvojnásob a naučím se při tom mnohem víc.

Add a Comment