Třetí setkání .NET Group 2005

V kalendáři už mám poznamenán termín 19.01.2005 18:00. Den, kdy se koná třetí setkání .NET developer group 2005.

Na setkání se těším, mám pro to hnedka několik důvodů. Prvním z nich může být skutečnost, že jsem se prvních dvou setkání nemohl zúčastnit, což mě osobně mrzelo. Potom je třeba zmínit i lákavost toho, setkat se s lidmi, které znám z konferencí, případně z osobních setkání a prohodit s nimi pár slov. Přeci jen od setkání s většinou z nich uběhl už nějaký ten měsíc, a .NET i projekty v něm vypadají o poznání jinak než dříve. (To platí hlavně u mě, i když je těžké se k tomu přiznat, protože jsem si před rokem říkal, jak .NETu a programování celkem rozumím ;-) )

Samozřejmě také nemůžu zapomenout na Michala Bláhu a jeho očekávanou a avizovanou přednášku. Přeci jen psaní webových .NET aplikací mě živý, a jak takové aplikace ještě zlepšit a výkonově povznést, může být zajímavé. Obzvláště v této chvíli je to téma jak na zavolanou, jelikož se spolupodílím na vývoji aplikace, pro kterou výkon při zpracování požadavků bude jedním z klíčových faktorů.

Jen tak na okraj

Když už jsem se zmínil o lidech, které bych rád opět potkal a u kterých předpokládám, že se zúčastní. Určitě to je Martin Vobr, se kterým jsem si dobře popovídal a rád tak učiním i příští středu. Pak to je určitě René Stein, který mi otevřel oči a ač to sám zřejmě neví, ukázal novou cestu. Při společném rozhovoru jsem slyšel víc, než mi říkal a pochopil jsem to co jsem do té doby jen četl v knížkách (díky a snad budu moci poděkovat také osobně). Michala Bláhu, kterého uvidí a uslyší všichni. Snad mu zbyde čas na méně známé tváře :-) Lidičky, které mám už delší čas v kontaktech na ICQ, a i další, které potkávám v konferencích a rád bych znal jejich tvář.

Vím, nemohou přijít všichni a nemohu se poznat se všemi.

Add a Comment