IClientApp.AddAward(JardaJirava MVP)

Interface pro tvorbu klientských aplikací byl vytvořen, předpis metody definován. Stačí tedy jen vytvořit správnou instanci a předat parametry, to se 1.dubna 2008 stalo a po prvotním špatném volání a vyhození Exception jsem dostal tento výsledek:

Congratulations! We are pleased to present you with the 2008 Microsoft® MVP Award! The MVP Award is our way to say thank you for promoting the spirit of community and improving people’s lives and the industry’s success every day. We appreciate your extraordinary efforts in Client App Dev technical communities during the past year.

Já k tomu mohu dodat jedno, díky patří také vám, že se ptáte a inspirujete mě tak k aktivitě a předávání těch něco málo znalostí a zkušeností, které mám s .net frameworkem.

Malé lákadlo

Vím. slibovat se příliš nevyplatí, ale rád bych zde prezentoval více právě v oblasti smart i rich client aplikací a něco málo již mám nachystáno ... takže buďte naladěni. Díky

1 Comment

  • Martin Vobr said

    Gratuluju! Jsem rad, ze se dobre dilo zadarilo a ze si na tebe konecne nasli spravnou prihradku aby tvou praci oficialne ocenili. I kdyz vim, ze proto jsi to nedelal ;-)

Add a Comment